Samen met mijn ouders en broer woonde ik (Anneloes) in Warnsveld toen wij 18 jaar geleden met onze zeilboot met motorpech strandden in Lemmer. We werden verliefd op het water en een beetje op Friesland, gingen binnen 2 maanden verhuizen en kochten een paar jaar later een sloep erbij.

Op 16 jarige leeftijd begon ik mij te vervelen en kwam ik samen met een vriendin op het idee om SUPs te gaan verhuren. We begonnen met 4 SUPs en de sloep die al voor ons huis lag.

Inmiddels zijn we 6 jaar verder, hebben we een tweede sloep en is mijn vriendin wat anders gaan doen. Huub, mijn vader, doet al het technische onderhoud en geeft de boten uit wanneer ik aan het studeren ben in Amsterdam.

Petra, mijn moeder,  zorgt dat de administratie op rolletjes loopt en dat de ondernemerscreativiteit van Huub en mij niet doorslaat.
Karel, mijn broer, zorgt als technicus voor onderdelen, gaskeuringen en helpt in nood met de uitgifte.

Nieuwsbrief

Meld je aan om op de hoogte te blijven!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. 

Vragen?